fbpx

Parkeren bij het IDFA

Elk jaar in november verandert Amsterdam in het Walhalla voor liefhebbers van documentaires tijdens het International Documentary Filmfestival Amsterdam. Ga jij dit jaar weer naar het IDFA? Dan parkeer je de auto het goedkoopst in Parking Centrum. Reserveer van te voren een parkeerplek en parkeer al de hele dag vanaf € 5,-.

Wat is het IDFA

Het International Documentary Filmfestival Amsterdam biedt publiek en professionals een onafhankelijke en inspirerende plek waar ze terecht kunnen voor een groot aanbod documentaires van hoge kwaliteit. Het evenement heeft niet alleen een festival, maar biedt ook diverse activiteiten voor professionals in de filmindustrie.

Het IDFA – programma

Het IDFA is voor iedereen die houdt van documentaires en even geen zin heeft in massavermaak. Het festival biedt het publiek en professionals uit verschillende branche een groot aanbod van ca. 300 nationale en internationale documentaires.

Het programma van het International Documentary Filmfestival Amsterdam is elk jaar anders. Bekijk de officiële website van het International Documentary Filmfestival Amsterdam om het programma van dit jaar te bekijken of kijk op de officiële Facebookpagina.

Goedkoop parkeren

IDFA films zijn te zien op verschillende locaties verspreid door de stad. Zo kijk je jouw favoriete documentaire in Pathé Tuschinski, Pathé de Munt, De Brakke Grond, Melkweg, Eye Filmmuseum, Podium Mozaïek en het DeLaMar Theater.

Reserveer een parkeerplek en parkeer nog goedkoper

Kom jij met de auto naar het IDFA en wil je lekker veel films kijken? Parkeer dan goedkoop en centraal in Parking Centrum Oosterdok. Reserveer van te voren een parkeerplek en parkeer de hele dag al vanaf € 5,-. Bekijk hier de tarieven Parking Centrum Oosterdok.