fbpx

Madame Tussaud Amsterdam - Parkeren Amsterdam

Een dagje in Amsterdam? Langs bij Madame Tussaud Amsterdam? Parkeer bij Parking Oosterdok.

Madame Tussaud Amsterdam

Madame Tussaud hoort bij de bekendste musea voor toeristen die Amsterdam rijk is. Midden op de Dam staat het gigantische museum van de wassenbeelden. Deze lijken zo echt dat als je met de beelden poseert, het net is alsof je echt met de beroemdheid op de foto staat. Bij Madam Tussaud kom je beelden tegen van oude sterren zoals Charlie Chaplin, en van de nieuwe sterren zoals Justin Bieber. Een bezoek aan dit museum is een echte aanrader!

Praktische informatie over Madame Tussaud Amsterdam

Contactgegevens Madame Tussaud

Telefoonnummer: 020 522 1010
Website: http://www.madametussauds.nl/

Adresgegevens Madame Tussaud

Dam 20
1012 NP Amsterdam
Meer informatie over Burgwallen-OudezijdeDe Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum OosterdokWanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20. Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Is je bestemming iets verder weg? Via het Centraal Station reis je comfortabel verder naar je bestemming.
Meer informatie over onze parkeertarieven.