fbpx

Bereikbaarheid MediaMarkt Amsterdam

Airco’s, koelkasten, camera’s en andere gadgets bij MediaMarkt Amsterdam

Op het Oosterdokseiland, midden in hartje Amsterdam, vind je een grote MediaMarkt. Deze uitgebreide vestiging heeft een groot assortiment met de nieuwste camera’s, beste computers en voordeligste telefoons. Ook voor keukenapparaten, televisies en geluidssets ben je hier aan het juiste adres. Een ruime keus, goed advies en lage prijzen.

Goedkoop parkeren Oosterdokseiland

Deze techwinkel in Amsterdam-Centrum is met de auto zeer goed bereikbaar. Parking Centrum Oosterdok bevindt zich namelijk direct onder de winkel. Parking Centrum is de grootste parkeergelegenheid in de binnenstad en er is altijd wel een plekje te vinden. Je auto staat hier veilig, snel en voordelig geparkeerd. Na het winkelen kun je de spullen direct de auto inladen en mee naar huis nemen. Je betaalt bij ons € 6 per uur, maar wanneer je langer dan vijf uur geparkeerd staat, valt het tarief terug naar € 20. Maak van je bezoek aan de winkel dus een gezellig dagje uit! Bekijk hier al onze parkeertarieven.

Op zoek naar tips voor een dagje uit? Op onze nieuwspagina houden we je op de hoogte van allerlei leuke activiteiten in de stad.

Kijk hier voor actuele informatie over de Mediamarkt Oosterdok (openingstijden, parkeren en bereikbaarheid).