20

Voor 24 uur parkeren

bij de voordeligste parkeergarage van Nederland

Voor 24 uur parkeren

Welkom bij de parkeergarage

Parkeren Beurs van Berlage

Bezoekt u de Beurs van Berlage? Parkeer dan voordelig en op loopafstand uw auto bij Parking Centrum Oosterdok. Vanuit de parkeergarage loopt u in 10 minuten naar uw bestemming!

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage heeft de agenda wekelijks vol met allerlei soorten evenementen. Dit Rijksmonument, gelegen in het centrum van de stad, was vroeger een ontmoetingsplek waar handelslieden handelde in goederen. Daarnaast lagen hier granen en allerlei soorten scheepsvrachten uit verre kusten opgeslagen. Nu vind je in de Beurs van Berlage vooral congressen, exposities en bijeenkomsten. Zo was tot voor kort in de Beurs van Berlage de succesvolle tentoonstelling the Art of Banksy te zien, een tentoonstelling die meer dan 120.000 bezoekers trok.

Naar de website van de Beurs van Berlage.

Grand Café Beurs van Berlage

Bij de Beurs van Berlage is ook de optie om elkaar te ontmoeten in het bijbehorende Grand Café. Een mooi ontworpen omgeving, met een grote bar maakt het een gezellige plek om af te spreken. In de zomer kunt u genieten van de zon op het grote terras.

Meer informatie over Grand Café Beurs van Berlage

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Vanaf Parking Centrum Oosterdok loopt u in 10 minuten naar de Beurs van Berlage. Parkeer uw auto bij ons in de garage, gelegen naast Amsterdam CS, en loop via uitgang C direct het centrum van Amsterdam in. Elke dag van 06:00 tot 21:00 betaal je bij Parking Centrum Oosterdok € € . Kom je ’s avonds laat? Dan betaal je slechts . En wanneer je langer dan 5 en korter dan 24, dan betaal je slechts € !

Naar de parkeertarieven van Parking Centrum.


Grotere kaart weergeven