fbpx

20

voor 24 uur parkeren

bij de voordeligste parkeergarage van Nederland

voor 24 uur parkeren

Welkom bij de parkeergarage

Parkeren bij de Beurs van Berlage

Breng je een bezoek aan de Beurs van Berlage? Kom gerust met de auto! Je parkeert die namelijk op loopafstand in de voordeligste parkeergelegenheid van Amsterdam-Centrum. Vanuit Parking Centrum Oosterdok is het slechts 10 minuten lopen naar de bestemming. Parking Centrum is de grootste parkeeroptie in de binnenstad, dus er is altijd wel een plekje te vinden.

Rijksmonument Amsterdam

De beurs is een bruisende ontmoetingsplek midden in het hart van Amsterdam. Vroeger werden er op deze hotspot allerlei soorten granen en scheepsvrachten vanuit verre oorden opgeslagen op deze locatie bij het water. Tegenwoordig is het een plek waar allerlei verschillende evenementen plaatsvinden. Je vindt er tentoonstellingen (zo was er bijvoorbeeld de succesvolle expositie The Art of Banksy), congressen en heerlijk eten.

Zoek je meer informatie over evenementen en activiteiten? Bezoek de website van Beurs van Berlage.

Grand Café Beurs van Berlage

In het beroemde gebouw vind je ook een heerlijke plek om te lunchen en te dineren: Grand Café Beurs van Berlage. Hier proef je klassieke gerechten in een nieuw jasje. De gerechten zijn voorzien van een Nederlandse touch. Ga tijdens je citytrip even lekker zitten tussen het elegante interieur waar monumentale elementen gecombineerd worden met een moderne uitstraling. Midden in de zaak vind je een grote eilandbar waar je lekkere drankjes en borrelhapjes kunt bestellen.

Benieuwd naar het menu? Hier vind je alle informatie over Grand Café Beurs van Berlage.

 

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Vanaf Parking Centrum Oosterdok loop je in slechts tien minuten naar de locatie. Tip: parkeer de auto vlakbij uitgang C, dan loop je direct de binnenstad in. Parking Centrum ligt naast het Amsterdam CS en is eenvoudig vanaf de snelweg aan te rijden. Je hoeft geen ingewikkelde weg door het centrum langs de grachten af te leggen. Plan de reis eenvoudig via Google Maps. Je betaalt voor een hele dag parkeren een vast laag tarief van slechts € 20.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum of bekijk hier de tarieven in vergelijking met andere parkeeropties.


Grotere kaart weergeven