fbpx

Parkeren bij Passenger Terminal Amsterdam (PTA)

Heeft u een cruise geboekt of bezoekt u een evenement in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA)? Dan parkeert u goedkoop en dichtbij in Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum loopt u binnen 6 minuten naar de Cruise Terminal. U betaalt in Parking Centrum Oosterdok slechts € 20 per dag, ook tijdens uw cruise.

Passenger Terminal Amsterdam (PTA)

Deze Cruise Terminal heeft verschillende functies. In de zomermaanden leggen hier grote cruiseschepen aan en worden zee- en riviercruisepassagiers in Amsterdam ontvangen. Ook is de PTA een geliefde evenementenlocatie. Het gebouw kan plaats bieden aan zo’n 3000 bezoekers. De Passenger Terminal is een samenwerking tussen het Gemeentelijk Havenbedrijf Amsterdam en NS Stations.

Naar de website van Passenger Terminal Amsterdam.

Goedkoop en dichtbij parkeren bij de PTA

Parking Centrum Oosterdok betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. Onze parkeergelegenheid ligt ontzettend dicht bij de Passenger Terminal. Ideaal wanneer u een cruisetocht gaat maken of naar een van de vele evenementen op deze prachtige locatie komt. Parking Centrum is de voordeligste en grootste parking in de binnenstad van Amsterdam. Je betaalt slechts € 20 voor een hele dag parkeren.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum.


Grotere kaart weergeven