fbpx

Parkeren Science Center NEMO

NEMO is het grootste science center van Nederland. Een bezoek aan dit museum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Reserveer nu vooraf een parkeerplek vanaf € 5,- per dag.

Parkeren bij Science Center NEMO – Oosterdok 2

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het centraal station. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

NEMO is het grootste wetenschapscentrum van Nederland. Het is een geweldig museum om naartoe te gaan met het hele gezin. Op vijf verdiepingen is van alles te ontdekken. NEMO toont tentoonstellingen op het gebied van wetenschap en technologie. Je ruikt, voelt, hoort en ziet de wereld. Bij dit bijzondere museum draait het om leren en ontdekken. Vooraf een parkeerplek reserveren kan al vanaf € 5,- per dag.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving

Oosterdok 2
1011 VX
Amsterdam
Meer informatie