fbpx

SkyLounge DoubleTree - Parkeren Amsterdam

Op zoek naar het mooiste uitzicht van Amsterdam? Stap in de lift omhoog van het DoubleTree by Hilton hotel en bezoek de SkyLounge. Vlakbij parkeren? Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad en ligt op slechts enkele minuten loopafstand.

SkyLounge – DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Wil je een borrel doen terwijl je uitkijkt over Amsterdam? Dat kan bij SkyLounge DoubleTree, bovenin het Hilton Hotel. Op loopafstand van Parking Centrum Oosterdok, naast het Amsterdam Centraal Station heb je de unieke mogelijkheid om overdag, maar ook ’s Nachts te genieten van het prachtige uitzicht.

Parkeren in het centrum van Amsterdam

Wanneer je met de auto naar Amsterdam gaat, wil je niet teveel geld kwijt zijn aan parkeren. Zet je auto daarom bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid ligt midden in het centrum van de stad, naar het Centraal Station en naast de SkyLounge Amsterdam. De hele dag parkeren kost slechts € 20, nergens in het centrum parkeer je goedkoper.

Meer informatie over onze parkeertarieven vind je hier.

Praktische informatie over SkyLounge DoubleTree
Contactgegevens:
Telefoonnummer:
Website: www.Amsterdam.DoubleTree.com
Adresgegevens:
Oosterdoksstraat 4
1011 DK Amsterdam

Meer informatie over Nieuwmarkt/Lastage:
Lastage is een oude wijk, tegenwoordig beter bekend als de Nieuwmarkt. Deze wijk, vol met leuke cafeetjes, musea en kerken is een typische Amsterdamse wijk op 10 minuten lopen vanaf Parking Centrum Oosterdok.