fbpx

De Westerkerk

Kom je naar de Westerkerk? De Westerkerk is een van de mooiste kerken van Amsterdam. Er worden hier vele concerten en evenementen georganiseerd. Een bezoek aan de Westerkerk Amsterdam kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum kan gemakkelijk en goedkoop.

Parkeren bij de Westerkerk Amsterdam

Dagje Amsterdam en een bezoek aan de Westerkerk? Parkeer op nog geen half uur lopen van de Westerkerk in Parking Centrum Oosterdok. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in het centrum van de stad.Pakring Centrum Oosterdok is gelegen naast het Amsterdam Centraal Station en dit maakt het makkelijk om ook met het Openbaar Vervoer naar heel Amsterdam te reizen. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

De Westerkerk Amsterdam

De Westerkerk is een van de mooiste kerken van Amsterdam. Je kunt hier kerkdiensten meemaken of genieten van de prachtige akoestiek tijdens een van de concerten. Ook worden er veel lezingen en evenementen georganiseerd. Meer weten over de Westerkerk en het programma?