fbpx

Lovers Powerzone

Op zoek naar een leuke activiteit in Amsterdam, bijvoorbeeld in de avond? Breng dan eens een bezoek aan Lovers Powerzone: de plek voor lasergamen, bowlen en glow minigolf. Powerzone biedt een uitdagende indoor beleving waar je ook nog eens heerlijk kunt eten. Kom je met de auto? Geen probleem! Parkeer om de hoek in de goedkoopste parking van de binnenstad van Amsterdam.

Lovers Powerzone

Lovers Powerzone is een strak, modern paradijs voor fun! Iedere ruimte is opgezet aan de hand van leuke thema’s, zoals ‘Michiel de Ruyter’ of ‘underground laser’. Powerzone biedt een avondje uit met vrienden. Of je nu gaat bowlen, minigolven of lasergamen, bij Powerzone staat een leuke beleving centraal. Boek daarom een leuk avondje uit met vrienden, familie of date via de website van Lovers Powerzone.

Voordelig parkeren bij Lovers Powerzone

Breng je een bezoek aan Lovers Powerzone? Dan parkeer je het voordeligst in Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum is het slechts 2 minuten lopen naar Lovers Powerzone. Voor het verder ontdekken van Amsterdam is het Centraal Station om de hoek. Stap in een tram en je kunt overal komen. Vooral in de avond parkeer je extreem voordelig bij Parking Centrum. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer dan goedkoop de auto voor maar € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Nergens in het centrum van de stad parkeer je goedkoper.

Meer informatie over goedkoop parkeren in Amsterdam.