fbpx

Parkeren DoubleTree by Hilton Amsterdam CS

Met de auto naar DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, en zoek je een parkeerplek? Dan is het verstandig om eerst goed naar de parkeerkosten te kijken. Openbaar parkeren is mogelijk, maar de kosten kunnen oplopen tot €45 per dag. Er is een goedkoper alternatief of enkele minuten loopafstand.

Bezoek aan DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok.

Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20. Parking Centrum Oosterdok is de perfect plek om je auto veilig en vertrouwd te parkeren in het centrum van Amsterdam. En veel voordeliger dan elders, zeker als je langer in de stad verblijft. Je bespaart dan ± €32 per dag op de parkeerkosten.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station.

Verblijf op een van de mooiste locaties van Amsterdam. Het hotel ligt midden in het centrum. Een ideale locatie met uitzicht op het IJ en het centrum van de stad. Het ligt naast het centraal station van Amsterdam en beschikt over de SkyLounge Amsterdam, die schilderachtig uitzicht over de stad biedt. De kamers en de service zijn hier van topniveau. De Dam ligt op slechts vijf minuten loopafstand. Het Openbaar Vervoer naast het Amsterdam CS brengt je eenvoudig bij alle bezienswaardigheden.

Informatie, contactgevens en adres DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station.

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Oosterdoksstraat 4
1011 DK Amsterdam