fbpx

Sea Palace, de drijvende Chinees in het Oosterdok

In Amsterdam zijn veel goede en bijzondere restaurants te vinden. Een uitstekende voorbeeld daarvan is het drijvende restaurant Sea Palace. Het gebouw waar dit restaurant met Chinese keuken in gevestigd zit, drijft voor het Oosterdokseiland. Zoe je een centrale plaats om heerlijk Chinees te eten? Dan is dit absoluut een tip! Maak gebruik van het voordelige Night Time Tarief en parkeer je auto direct naast het restaurant.

Chinees eten in het drijvende restaurant Sea Palace Amsterdam

Restaurant Sea Palace was het eerste drijvende Chinese restaurant in Europa. Het restaurant bevindt zich naast het Centraal Station. Je kunt hier genieten van een geweldige keuken, uitgebreid menu en goede service. Sea Palace is een van de leukste restaurants in Amsterdam om te gaan eten. Dit bijzondere drijvende gebouw, maken ieder etentje bijzonder. Reserveer vooraf je tafeltje en bekijk hier het heerlijke menu van Sea Palace.

Goedkoop parkeren bij Sea Palace

Breng je een bezoek aan Amsterdam en zoek je een plek om goedkoop en centraal te parkeren bij Sea Palace? Parkeer op slechts enkele minuten loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok heeft een voordelig dagtarief van slechts € . Maar nog voordeliger is het avondparkeren! ’s Avond en ’s nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 6 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt) Ideaal te combineren met een bezoek aan het restaurant. En over de voordelige tarieven van Parking Centrum Oosterdok.