fbpx

Westergasfabriek

De Westergasfabriek is een multifunctionele bestemming. Het dient als thuisbasis voor een aantal Nederlandse tv-programma’s, maar is ook de host van een aantal bekende Nederlandse festivals en feesten. Verder is er zelfs de mogelijkheid om te werken, te vergaderen en exposities te bezoeken. Kortom, wat je ook van plan bent, bij de Westergasfabriek is dit (waarschijnlijk) mogelijk.

Historie van de Westergasfabriek

De Westergasfabriek is een voormalige gasfabriek in het Amsterdamse stadsdeel West. Begin 21e eeuw is het terrein helemaal gesaneerd en zijn de gebouwen gerestaureerd. Nu heeft het onder de naam Westergas een culturele en recreatieve bestemming.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan De Westergasfabriek? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, het is ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur). Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan bijvoorbeeld het NEMO Science Center of een van de andere hoogtepunten van onze mooie stad.