fbpx

Bereikbaarheid Red Light Jazz festival

Op 3, 4 en 5 juni is het weer zo ver: Red Light Jazz festival in Amsterdam. Een van de leukste en mooiste muziekfestivals in het centrum van de stad. Het is een absolute aanrader voor iedere jazzliefhebber. Parkeer op loopafstand van de festivallocaties, in de goedkoopste parking van de binnenstad van Amsterdam.

Parkeren bij Red Light Jazz in Amsterdam centrum

Kom je met de auto naar Amsterdam en wil je een bezoek aan het Red Light Jazz muziekfestival? Parkeer dan op loopafstand van de festivallocaties in de goedkoopste parking van het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 30,- (vanaf 6 uur parkeren). Je betaalt slechts 6!

Meer informatie over de parkeertarieven.

Red Light Jazz: het festival voor jazzliefhebbers.

Dit jaar telt het muziekfestival, Red Light Jazz, 25 locaties, waaronder de prachtige SkyLounge. Dit jazzmuziekfestival is een jaarlijks terugkerend evenement dat in en rondom het Red Light District van Amsterdam wordt georganiseerd. Dit festival is een absolute aanrader voor iedere muziekliefhebber. Op bijzondere locaties worden concerten gegevens door bekende en onbekende jazzartiesten. Zo is er op 4 juni een bijzonder concert met Verheij & Friends in de SkyLounge tijdens de speciale Rooftop-Session.

Klik hier voor meer informatie over Red Light Jazz Festival

Meer informatie over SkyLounge Amsterdam.

Muziekfestival-wallen-jazz-goedkoop-parkeren