fbpx

BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam

Bij The Happiness Project in BODY WORLDS Amsterdam krijg je antwoord op de vraag: wat maakt ons gelukkig? De tentoonstelling geeft je een kijkje in het menselijk lichaam. In de tentoonstelling vind je meer dan 200 anatomische preparaten, die jou helpen begrijpen wat het effect van geluk en blijdschap is op ons lichaam. Welke invloed heeft geluk eigenlijk op onze gezondheid?

The Happiness Project expositie

We horen vaak genoeg: ‘gelukkige mensen leven langer’. In deze expositie ontdek je dat dit niet gelogen is. The Happiness Project is een permanente expositie in BODY WORLDS. De expositie is geschikt voor alle leeftijden en voor kinderen is er een gratis speurtocht. De geplastineerde lichamen zijn van echte mensen. Geluk is natuurlijk een bekend begrip, maar wat is het nou eigenlijk? Bij BODY WORLDS leer je bijvoorbeeld over het effect van verliefdheid, van stress en ontdek je wat het lichamelijke verschil is tussen gelukkige en ongelukkige mensen.

Wil je deze expositie ook bijwonen? Koop hier je kaartjes.

vrouw-kijkt-naar-preparaat-in-bodyworlds-tentoonstelling
Foto: BODYWORLDS NL

Gratis bodyscan bij BODY WORLD Amsterdam

Bij BODY WORLDS in Amsterdam kun je ook een gratis bodyscan laten maken. Met deze scan leer je van alles over je eigen lichaam. Ontdek bijvoorbeeld wat jouw BMI is, je spiermassa, je precieze lengte en gewicht. Door deze bodyscan zie je of jouw lichaam eigenlijk wel in balans is. Na de scan krijg je de resultaten mee naar huis en weet jij precies wat je kunt doen om je eigen gezondheid te verbeteren. Normaal betaal je €35,- euro voor de bodyscan, maar koop je entree voor BODY WORLD, dan is de scan gratis.

Meer lezen over de InBody meting.

Voordelig parkeren vlakbij BODY WORLDS Amsterdam

Breng jij binnenkort een bezoekje aan The Happiness Project in BODY WORLDS Amsterdam en kom je met de auto? Parkeer dan op loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok. Met meer dan 1300 beschikbare parkeerplekken en voordelige tarieven hoef je niet meer te zoeken naar een geschikte parkeerplek in het centrum. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur).

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.

Je kunt ons ook volgen op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van de leukste uitstapjes in het centrum van Amsterdam en de bereikbaarheid van de parking.