fbpx

Halloween 2019

Halloween 2019 vier je nergens beter dan in Amsterdam. Door de hele stad bezoek je de leukste gekostumeerde feesten, angstaanjagende spellen en enge horror filmmarathons. Benieuwd wat er precies allemaal te doen is tijdens Halloween in Amsterdam? Wij hebben wat griezelige tips voor je op een rijtje gezet! Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan vanaf € 5,- per dag bij Parking Centrum Oosterdok op loopafstand vele activiteiten.

The Dungeons Amsterdam

Waar in Amsterdam vier je beter Halloween dan bij The Dungeons in Amsterdam? Bij The Amsterdam Dungeon word je door acteurs meegenomen op reis naar de lugubere geschiedenis van ons land. Er zijn 11 verschillende shows met ieder een eigen, tenenkrommend verhaal. Bereid je alvast voor op een onvergetelijke Halloween, want een bezoek aan deze kerkers vergeet je niet snel. Je vindt The Amsterdam Dungeons op Rokin 78.

Halloween 2019 in Amsterdam-Centrum

Na een middagje in de kerkers van The Dungeons Amsterdam is het tijd om te starten met een griezelige avond. Op diverse locaties in Amsterdam vind je Halloweenfeesten en (nachtelijke) filmmarathons.

Halloween in Paradiso

31 oktober bezoek je Halloween Hangout in Paradiso. Op deze avond draait DJ Dawn of the Dead een treurige mix van ‘moody tunes’ voor de verloren zielen en een paar dode mannen op de dansvloer. Kom je verkleed? Dan is de entree gratis. Het adres is Weteringschans 6-8.

Brouwerij de Prael

Heb je niet zo’n zin in een feestje in een club, maar wil je wel griezelen en gezelligheid? Kom dan op 31 oktober naar de Halloween Bingo bij café de Prael. De bingo start om 19:00 uur en om 20:00 uur is er een horrorshow. Meer informatie of aanmelden? Bezoek de evenementpagina. Brouwerij de Prael vind je op Oudezijds Armsteeg 26.

Halloween horror show bij Pathé Tuschinski

Op 26 en 27 oktober bezoek je de horrorshow van Pathé Tuschinski. Tijdens deze nachtelijke filmmarathon bekijk je vanaf 00:00 uur vier horrorfilms achter elkaar. Op het programma staan The Lodge, Ready or Not, Bloodline en Little Monsters. De marathon duurt tot 06:21 uur. Adres: Reguliersbreestraat 26-34.

Er zijn ook andere bioscopen en theaters die filmmarathons organiseren. Benieuwd welke horror shows je nog meer kunt bezoeken? Bezoek dan de website van iAmsterdam! 

Parkeren tijdens Halloween 2019 in Amsterdam

Kom je tijdens Halloween 2019 naar Amsterdam? Parkeer dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Je parkeert al de hele dag vanaf € 5,- wanneer je een parkeerplek reserveert via onze reserveringsmodule. Zo parkeer je niet alleen voor heel weinig geld, je bent ook verzekerd van een parkeerplek tijdens deze drukke periode.

Parking Centrum Oosterdok ligt aan de Oosterdokskade 154, midden in het centrum van Amsterdam. Via uitgang C loop je snel en makkelijk naar de bovenstaande locaties.

We zien je met Halloween!