fbpx

De griezeligste tips voor Halloween in Amsterdam

Halloween 2021 vier je nergens beter dan in Amsterdam. Door de hele stad bezoek je de leukste gekostumeerde feesten, angstaanjagende spellen en enge horror filmmarathons. Benieuwd wat er precies allemaal te doen is tijdens Halloween in Amsterdam? Wij hebben wat griezelige tips voor je op een rijtje gezet! Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan vanaf € 5,- per dag bij Parking Centrum Oosterdok op loopafstand van vele activiteiten.

Amsterdam Ghost Walk

Deze Spookwandeling vindt plaats onder leiding van een verteller vol met eeuwenoude kennis van zijn stad en haar ronddolende zielen. Alle verhalen die je hoort zijn authentiek, historisch en origineel. Spannend en leerzaam tegelijk maar toch vooral een leuk avondje uit! De wandeling is geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Het begint op het Rokin, duurt zo’n 90 minuten en is geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar. Lees meer over de Amsterdam Ghost Walk en reserveer jouw tijdslot.

Creepy carnival

Ben je klaar om te dansen (tot je dood bent)? Zoek niet verder, want deze Halloween heeft TNW een geweldig Halloween feestje. Op vrijdag 29 oktober, vanaf 18:00, ben je hier welkom in je engste, gekste of meest buitensporig kostuum. Is dit gewoon onze standaard vrijdagborrel? Zeker niet. Wees voorbereid op griezelige cocktails, de meeste spectaculaire trucs en kostuum wedstrijden. Vergeet niet om je coronapas mee te nemen!

Halloween party boat in centrum amsterdam

Op zondag 31 oktober vertrekt bij het Centraal Station een griezelige party boat, tussen 16.00 en 19.00 uur vaar je hier op rond. Trek je engste outfit aan en vaar mee. Onderweg zijn er onbeperkt drankjes en veel griezelige shows.

griezelen bij amsterdam dungeon

Halloween is voor de griezelige bewoners van de Amsterdam Dungeon wat Kerstmis is voor de elfjes in Santa’s Grot, maar dan een stuk minder vrolijk. Tijdens Halloween wordt in de Amsterdam Dungeon de angstfactor opgevoerd. Het resultaat is meer geschreeuw, meer schrik en meer gelach dan ooit tevoren. Met manische artiesten en verrassingen om elke hoek, wil je dit speciale Halloween evenement in The Amsterdam Dungeon niet missen. Reserveer snel voor de speciale openingstijden, als je durft.

the dungeons amsterdam voorgevel

Halloween kills bij pathé

Deze doodenge film draait tijdens Halloween bij Pathé de Munt en Pathé City. De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij. Halloween Kills begint enkele minuten nadat Laurie Strode, haar dochter Karen en haar kleindochter Allyson het gemaskerde monster Michael Myers brandend in een kooi in Laurie’s kelder hebben achtergelaten. Reserveer snel je kaarten.

AMSTERDAM HALLOWEEN 2021 – THE PARANORMAL HORROR CIRCUS

Na een jaar weg te zijn geweest, is dit griezelige feest dit jaar weer terug in de Westergasfabriek. Voor deze 12e editie zijn paranormale creeps, acrobaten, illusionisten en mysterieuze figuren uitgenodigd. Wees niet bang voor het zesde zintuig, voel de negatieve energie, dans, kruip en schreeuw om 30 oktober te overleven. Dit jaar is dit van 15:00 tot 0:00 uur, reserveer je kaarten hier.

Parkeren tijdens Halloween in Amsterdam

Kom je tijdens Halloween naar Amsterdam? Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 5,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt aan de Oosterdoksstraat 150, midden in het centrum van Amsterdam. Via uitgang C loop je snel en makkelijk naar de bovenstaande locaties. We zien je met Halloween!