fbpx

Vier Hemelvaartsdag in Amsterdam

Op donderdag 26 mei is het Hemelvaartsdag en zijn we allemaal vrij. In Amsterdam is er een heleboel leuks te doen op deze vrije dag. Wij vertellen je meer. Parkeren doe je bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Rollende keukens

Van 25 t/m 29 mei keren de Rollende Keukens terug naar Amsterdam. Tijdens het foodfestival zijn er meer dan 100 stands, waar je allemaal lekkernijen kan halen. Je hebt er pizza, soep, smoothies, pannenkoeken, frietjes, burgers en nog veel meer. Tijdens het eten geniet je van live muziek. De Rollende Keukens zijn op Hemelvaartsdag geopend van 13.00 – 23.00 uur.

Fête du Champagne & Vins

Laat je onderdompelen in de wereld van champagne en wijn van 26 t/m 29 mei bij het Fête du Champagne & Vins. Tijdens dit festival kan je meer dan 100 verschillende soorten proeven. Verder zijn er marktkraampjes waar je lekkernijen kan halen voor bij je drankje. Het is in het Rembrandtpark, op Hemelvaartsdag is het terrein open van 15.00 – 23.00 uur.

bezoek een museum

Op Hemelvaartsdag zijn er ook een heleboel leuke musea geopend. Bezoek Science Centre NEMO, het grootste wetenschapscentrum van Nederland. NEMO heeft tentoonstellingen op het gebied van wetenschap en technologie. Je ruikt, voelt, hoort en ziet de wereld. Bij het Scheepvaartmuseum ontdek en beleef je vijfhonderd jaar maritieme geschiedenis.

parkeren op Hemelvaartsdag

Ga jij naar Amsterdam op Hemelvaartsdag? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking loop je in enkele minuten naar Science Centre Nemo en het Scheepvaartmuseum. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 37,50 per dag.