fbpx

Holland Festival 2019

29 mei t/m 23 juni 2019 vindt er in Amsterdam het Holland Festival plaats. Tijdens dit internationale evenement kan je op verschillende plekken in de stad genieten van diverse podiumkunsten zoals theater, muziek en dans. Bereid je voor op een uitgebreid programma vol onvergetelijke ervaringen van nationale en internationale artiesten Kom je met de auto naar Holland Festival? Parkeer dan voordelig en midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok.

Programma, geschiedenis en algemene informatie

Dit jaar vindt al weer de 72e editie van het Holland Festival plaats. Ieder jaar haalt de festivalorganisatie het beste op het gebied van podiumkunsten naar Amsterdam. Door de hele stad vind je grote en kleine voorstellingen. Bereid je voor op een vol programma vol theater, muziek, opera en disciplinaire crossovers. Het festival vindt plaats op verschillende locaties in Amsterdam, zoals de Stadsschouwburg, Nationale Opera & Ballet, Muziekgebouw aan ’t IJ en Koninklijk Theater Carré. Daarnaast is er dit jaar ook een digitaal programma, zodat je zelfs vanuit je eigen huis of een zonnig terras in het centrum genieten van het Holland Festival!

Benieuwd naar het complete programma? Bekijk hier de programmaboeken van 2019 en reserveer alvast een kaartje voor de grotere voorstellingen.

Bereikbaarheid Holland Festival in Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam tijdens het Holland Festival? Parkeer dan op loopafstand van de festivallocaties in de voordeligste parking van Amsterdam-Centrum. Parking Centrum Oosterdok telt meer dan 1300 parkeerplaatsen, dus er is altijd wel een plekje te vinden. Vanuit uitgang C wandel je zo het historische stadcentrum in of pak je makkelijk de tram naar verder gelegen locaties. Je betaalt voor een hele dag parkeren bij ons slechts € 20. Parkeer je slechts voor een paar uurtjes? De eerste vijf uur betaal je een parkeertarief van €1 per 12 minuten.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier. Wil je liever vooraf de voordeligste parkeerprijzen berekenen? Gebruik dan onze handige online calculator.

Je kunt ons ook volgen op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van de leukste uitstapjes in het centrum van Amsterdam en de bereikbaarheid van de parking.