fbpx

Bereikbaarheid Holland Festival

Liefhebbers van podiumkunst: blok 4, 5 en 6 juni maar alvast in je agenda. Want dan is het weer tijd voor het Holland Festival in Amsterdam. Holland Festival is het jaarlijks terugkerende event waarin podiumkunst (opera, dans, theater, muziek) met zowel westerse als niet-westerse kunstvormen centraal staan.

Parkeren bij Holland Festival Amsterdam

Kom je met de auto naar het festival? Dat is geen enkel probleem! Parkeer je auto in de goedkoopste parking van de binnenstad. Parking Centrum ligt direct naast het Centraal Station. Vanuit uitgang C loop je direct het centrum in en ben je binnen enkele minuten bij het OV dat je verder de stad in brengt. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 30,- (vanaf 6 uur parkeren). Je betaalt slechts 6!

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum.

Holland Festival

Holland Festival is een toonaangevend festival voor podiumkunsten dat jaarlijks in Amsterdam plaatsvindt. Het festival bestaat al sinds 1947 en biedt bezoekers bijzondere voorstellingen van hoog niveau. Op het festival vind je een mix van diverse podiumkunsten, denk daarbij aan muziek, theater, dans en opera. Er wordt geregeld en combinatie gemaakt tussen westerse en niet-westerse kunstvormen. Kortom: Holland Festival is een bijzonder festival waar iedere theaterliefhebber kan genieten van unieke voorstellingen.

Meer informatie over Holland Festival.