fbpx

Parkeren tijdens Koningsdag 2017

Benieuwd naar Koningsdag van dit jaar? Lees het hier! 

27 April is het weer Koningsdag! Éen van de leukste evenementen van het jaar komt er weer aan, en waar kan je dat beter vieren dan in Amsterdam? Met de vele open festivals, Koningsdag-markten, optredens en andere evenementen is er voor ieder wat leuks! Vanwege de verwachte drukte raden wij u aan om op tijd uw auto te parkeren!

Verwachte drukte tijdens Koningsdag: Kom op tijd!

Vanwege de verwachte drukte op Koningsdag is de kans groot dat je tussen 11:00 en 16:00 door verkeersregelaars worden weggeleid naar andere parkeerplekken in de stad. Als u bij ons wil parkeren raden u aan voor 11 uur ’s ochtends of na vier uur in de middag.

Meer informatie over tijdens de Paas- en vakantiedrukte

Koningsdag in Amsterdam

Amsterdam is een geweldige stad om Koningsdag te vieren. De bootjes dobberend op de grachten, mensen gekleed in het oranje op de straten, en bekende artiesten die overal optreden maken Amsterdam tot groot feest.

Klik hier voor een overzicht van de vele evenementen tijdens Koningsdag 2017

Parkeren tijdens Koningsdag

Parkeren tijdens Koningsdag kan lastig zijn in Amsterdam vanwege de drukte. Daarom raden wij je aan je auto veilig en goedkoop te parkeren bij Parking Centrum Oosterdok, op de Oosterdokskade. Vanuit de garage loop je binnen enkele minuten het centrum van Amsterdam in, en ben je zo bij een van de vele evenementen.

Meer informatie over onze tarieven