fbpx

Leukste activiteiten - voorjaarsvakantie Amsterdam

Kom je tijdens de voorjaarsvakantie naar Amsterdam? Er is van alles te beleven. Er zijn leuke uitjes voor het hele gezin. Wij hebben onze vijf favoriete locaties voor je op een rij gezet. Hier worden gedurende de vakanties vele leuke activiteiten georganiseerd.

Activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie in Amsterdam

Van 20 februari t/m 28 februari heeft het midden en zuiden van ons land weer voorjaarsvakantie. In het noorden begint het een week later van 27 februari t/m 6 maart. Tijdens de voorjaarsvakantie zou een bezoek aan Amsterdam niet mogen ontbreken.

Er zijn veel leuke uitjes tijdens deze vakantieperiode in Amsterdam.

Verblijf je voor meerdere dagen in Amsterdam? We hebben ook de leukste hotels voor je op een rij gezet. Al deze hotels hebben een ideale ligging, op loopafstand van de mooiste bezienswaardigheden.

De vijf beste hotels in het centrum van Amsterdam.

Gedurende de vakantieperiode is er genoeg te beleven in Amsterdam. We hebben onze favoriete locaties voor je op een rij gezet. Op deze plekken worden tijdens de vakantieperiode allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Cultuur in het DeLaMar theater

Het DeLaMar theater ligt midden in het centrum van Amsterdam, in de buurt van het Leidseplein. In dit beroemde theater worden veel verschillenden optredens georganiseerd. Je vindt hier cabaretavonden, musicals en toneelstukken. Kortom, voor ieder wat wils.

Meer weten over het DeLaMar theater.

Spanning en sensatie bij Escape World

Escape World is één van de spannendste plekken in Amsterdam. Je hebt hier stalen zenuwen nodig. Binnen een uur moet je een mysterie ontrafelen om te kunnen ontsnappen. Escape World is gevestigd in een oud grachtenpand.

Meer informatie over Escape World.

Muziek in het Concertgebouw

Hier kun je genieten van de mooiste concerten. Het concertgebouw is één van de meest beroemde concertlocaties van het land. De zaal staat bekend om haar goede akoestiek. Het gebouw komt uit 1888 en er worden gedurende de vakantieperiode allerlei verschillende concerten georganiseerd.

Klik hier voor meer informatie over het Concertgebouw.

Muziekgebouw aan ’t IJ

Kun je geen genoeg krijgen van muziek? Het muziekgebouw aan ’t IJ is een absolute aanrader en prima te combineren met en dagje Amsterdam. Het gebouw heeft meerdere malen diverse architectuurprijzen gewonnen. Kijk op de site van het Muziekgebouw voor het complete programma.

Meer informatie over het Muziekgebouw aan ’t IJ

Compagnietheater

Ook in het Compagnietheater worden tijdens de vakantie veel verschillende activiteiten georganiseerd. Het theater heeft een fantastische sfeer en veel geweldige voorstellingen.

Klik hier voor meer informatie over het Compagnietheater.

PARKEREN TIJDENS DE VOORJAARSVAKANTIE IN AMSTERDAM

Wil je met de auto naar Amsterdam komen? Dat is geen enkel probleem. Je parkeert namelijk goedkoop voor slechts € 30,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt direct naast het Amsterdam Centraal Station. Vanuit hier loop je gemakkelijk naar je hotel, bestemming of pak je het OV verder de stad in.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Wil je parkeren tijdens de voorjaarsvakantie? Dan raden wij je aan om voor 10:30u te parkeren, dan ben je zeker van een parkeerplek.

Klik hier voor meer informatie over de voorjaarsvakantie in Amsterdam.