fbpx

Mediamatic ETEN in Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere horecagelegenheid in Amsterdam? Breng dan een bezoek aan Mediamatic ETEN, onderdeel van de Mediamatic Biotoop. Kom je met de auto? Parkeer deze dan in hartje centrum bij Parking Centrum Oosterdok.

Dineren tussen het groen

Het restaurant en de bar van Mediamatic ETEN zijn gelegen aan de waterkade van de Dijksgracht van Amsterdam. Vanuit een van de plantenkassen kun je onder het genot van een hapje en een drankje het mooie uitzicht op de stad bewonderen. Het menu wordt, wanneer mogelijk, samengesteld uit duurzame en lokale producten. Van zondag tot en met dinsdag staan er verschillende pizza’s op het menu. De rest van de week kun je kiezen uit een bijzonder (winter)menu. Dit bestaat uit drie of vier gangen waarnaast je ook een passend drankarrangement kan kiezen. Bij Mediamatic ETEN draait alles om duurzaamheid. Daarom vindt hier geen voedselverspilling plaats: al het overgebleven voedsel wordt gecomposteerd en gebruikt als voeding in een van de plantenkassen van de Mediamatic Biotoop. Let op: je dient wel vooraf te reserveren.

Meer informatie over het menu vind je hier. En lees hier de reviews op TripAdvisor!

Mediamatic Biotoop: een duurzame ontmoetingsplek

Het restaurant is onderdeel van de Mediamatic Biotoop. Deze groene omgeving in Amsterdam is dé plek waar wetenschappers, kunstenaars, onderzoekers en het publiek elkaar kunnen ontmoeten voor een inhoudelijk gesprek over levenswetenschappen, bio-design en kunst. Er vinden allerlei activiteiten, workshops en lezingen plaats die zich richten op het (multi)functionele gebruik van o.a. voedsel, geur, bieren de ontwikkeling van nieuwe bio-materialen gemaakt van afval. Volg bijvoorbeeld een workshop over geurdestillatie uit planten en bloemen óf bezoek een van de meet-ups met kunstenaars en consultants. Het restaurant is hierna de ideale plek om nog even na te praten en te borrelen.

Meer weten over Mediamatic?

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Kom je met de auto? Parkeer deze dan op loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok (en loop via de Oosterdoksdraaibrug). Onze parking biedt meer dan 1300 parkeerplaatsen. Daarnaast is er vierentwintig uur per dag iemand aanwezig. Zo staat jouw auto veilig én voordelig geparkeerd. Je parkeert bij ons al in hartje centrum voor € 20 per 24 uur. Parkeer je korter en wil je graag van tevoren weten wat de kosten gaan zijn? Dit controleer je makkelijk online via de online calculator.