fbpx

Opening Piet Heintunnel

Nog even geduld! De opening van de Piet Heintunnel is met enkele weken uitgesteld. De Piet Heintunnel verbindt het centrum van Amsterdam met het Zeeburgereiland en de A10 (s114). Zodra de datum van opening bekend is, laten wij het direct weten. Tot die tijd wordt het verkeer nog omgeleid. Voor meer informatie: https://bit.ly/openingPietHeintunnel.

Aanrijroute

Kom je naar Parking Centrum Oosterdok via de A10? Afrit S116 Noord leidt je via de IJ-tunnel het snelst naar de parkeergarage. Vanaf de west- of zuidkant kun je het beste gebruik maken van de S102. Via de De Ruijterkade rijd je om het Centraal Station heen onze de parkeergarage in.

Navigeren

Je kunt je reis het beste plannen met routeplanners Google Maps, Waze of Flitsmeister. Deze routeplanners beschikken over de juiste informatie en plannen de snelste route. Navigeer naar het adres: Oosterdoksstraat 150.

Houd wel rekening met langere reistijd van 10 tot 15 minuten. Meer informatie over de precieze aanrijroute naar de ingang van de parkeergarage vind je hier.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van de Gemeente Amsterdam.