fbpx

Paasweekend in Amsterdam!

Een dagje Amsterdam is altijd een aanrader, maar tijdens pasen is het nog leuker dankzij de vele activiteiten in de stad. Het bezoeken van een concert, een paasbrunch in het centrum, de bloemen in bloei, of een van de vele musea die de stad rijk is. Het kan allemaal!

Verwachte Paasdrukte!

Vanwege de verwachte drukte in Amsterdam tijdens het Paasweekend verwachten wij dat de garage al vroeg vol staat dit weekend. Kom voor 10:30 of na 15:30 om wachtrijen te voorkomen! Dit geldt tot en met 2e Paasdag.

Hortus Botanicus Amsterdam

De maand April is de maand van de tulp. Kom deze bloem aanschouwen bij in de tuinen van Hortus Botanicus Amsterdam, een grote tuin in het midden van Amsterdam. Verder is de kas vol met vlinder ook zeker de moeite waard om te bekijken. Neem de (klein)kinderen gerust mee, er is namelijk ook een programma voor kinderen!

Website van Hortus Botanicus Amsterdam

Het Concertgebouw

In Het Concertgebouw Amsterdam is het jaarlijks paasconcert in de grote zaal te aanschouwen. Met dit jaar op het programma Joseph Haydn’s Mircale, Gluck en Beethoven. De naam van dit concert komt door een wonderlijk voorval: tijdens de premiere van dit stuk viel de kroonluchter naar beneden. Een wonderlijk verhaal, voor een wonderlijk concert.

Meer informatie over dit concert

NEMO Science Museum

Het NEMO Science Museum is een aanrader voor jong en oud, op steenworp afstand van onze parkeergarage. Tijdens de paasdagen heeft NEMO iets nieuws: het Tulp Festival! Bewonder op het dak van het NEMO Science Museum een tulpententoonstelling!

Website van NEMO Science Museum

Europarkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Tussen 06:00 en 21:00 betaal je voor de eerste 5 uur parkeren slechts € 1,50 per 12 minuten. Na 5 uur parkeren (tot 24 uur) betaal je een vast bedrag van € 30,- (vanaf 6 uur parkeren). Tussen 21:00 en 06:00 betaal je maar 1,50 per 12 minuten, ongeacht hoe laat je binnen rijdt. Dit maak Parking Centrum Oosterdok de goedkoopste parkeergarage van Amsterdam.

Meer informatie over onze tarieven