fbpx

Parkeren bij Amsterdam Fashion Week 2021

Amsterdam dompelt zich op 1 september weer onder in mode tijdens Amsterdam Fashion Week 2021. Vier dagen lang kunnen modeliefhebbers genieten van shows, exposities, feesten en voorstellingen.

Amsterdam Fashion Week: het programma

Het ontwerpers-duo Schepers Bosman trapt de AFW af met een show in de Raadzaal van hotel The Grand in Amsterdam. Op donderdag 2 september laat couture designer Ronald van der Kemp een statement zien. Batavia Stad Fashion Outlet viert haar twintigste verjaardag met een expositie en streetwear label Jenneskens keert terug. Duran Lantink staat vrijdag op het programma met zijn show en op zaterdag presenteert Belgisch couture huis Natan zijn SS22-collectie. Lees meer over het programma op de site van Amsterdam Fashion Week.

EarthToday

Tijdens deze editie van de Amsterdam Fashion Week lanceert de organisatie ook een podcastserie, gemaakt in samenwerking met EarthToday. Zij hebben als missie om vijftig procent van de aarde te beschermen voor het einde van 2050. Voor elke bezoeker wordt er via EarthToday 1 m2 natuur beschermd.

Parkeren bij Amsterdam Fashion Week

Kom je een show bekijken van Amsterdam Fashion Week? Parkeer je auto goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. De parkeerplaats ligt pal naast het Centraal Station, op loopafstand van de locaties van de fashionshows. Reserveer van tevoren jouw parkeerplek en betaal vanaf € 5,- per dag. Reserveer je niet? Dan maak je gebruik van het lage tarief van € 25 voor een hele dag parkeren.

Informatie over onze parkeertarieven.