fbpx

Parkeren bij Amsterdam Fashion Week 2022

Amsterdam dompelt zich op 31 augustus weer onder in mode tijdens Amsterdam Fashion Week 2022. Vier dagen lang genieten modeliefhebbers van shows, exposities, feesten en voorstellingen. Reserveer vanaf € 5,- per dag bij Parking Centrum Oosterdok en parkeer de auto in de binnenstad van Amsterdam.

Amsterdam Fashion Week: het programma

Op woensdag staan duurzaam modemerk MARTAN en Wrandler op het programma. Donderdag zie je Rohé Frames met ‘crafted columns’, daarna Nederlands ontwerpduo Viktor & Rolf en vervolgens Claes Iversen met een nieuwe collectie. Van het nieuwe vrouwenlabel Francon is er ’s avonds een show in Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. De donderdagavond in Amsterdam sluit af met de lancering van de AFW sweater. Op vrijdag toont 1/OFF de nieuwste collectie, daarna zijn Darwin Winklaar (NIÑO DIVINO) en Roxane Mbanga er. Tot slot toont Stieglitz de nieuwe collectie op vrijdag. Tot slot de zaterdag met NATAN, Ronald van der Kemp, een show van Catwalk Junkie en Atelier Reservé.

Amsterdam-fashion-week-parking-centrum-oosterdok

Parkeren bij Amsterdam Fashion Week

Kom je een show bekijken van Amsterdam Fashion Week? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Centraal Station en daardoor ben je snel bij de alle locaties van de Amsterdam Fashion Week. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 37,50 per dag.