fbpx

Goedkoop parkeren tijdens Open Monumentendag Amsterdam 2018

Op 8 en 9 september is het weer Open Monumentendag Amsterdam! Tijdens dit jaarlijkse evenement krijg je gratis toegang tot de belangrijkste historische gebouwen, mooiste privéwoningen en meest indrukwekkende monumenten van de stad. Wil jij een kijkje nemen achter de schermen en kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parkeergelegenheid van de binnenstad.

Leer Amsterdam kennen tijdens Open Monumentendag

Tijdens de Open Monumentendag Amsterdam ontdek je de rijke geschiedenis van de stad. Loop naar binnen bij 43 monumentale gebouwen, waarvan vele normaal gesloten zijn voor publiek. Naast het bezoeken van de locaties worden er ook fietstochten, lezingen en wandelingen georganiseerd. Het thema dit jaar is: Typisch Amsterdams? Je zult tijdens deze editie ontdekken dat het juist het nieuw-Amsterdamse is wat Amsterdam typeert. Schuif aan bij lezingen die je vertellen over de grenzeloosheid van de stad. Wandel naar binnen bij het Huis met de neuzen en ontdek waarom dit pand zo heet. Bezoek de Waalse Kerk vol Franse sferen. En ga op de foto in een historisch interieur bij het Huis van Marwijk Kooij, Van Brants-Rus Hofje of het Haarlemmermeerstation en maak kans op leuke prijzen. Naast de normale programmering is er ook een special junior- en avondprogramma.

Bekijk het volledige programma op de officiële website en plan je route vooraf.

Parkeren in Amsterdam-Centrum

Parkeer je auto op loopafstand van de mooiste monumenten, meest indrukwekkende grachtenpanden en hofjes bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid bevindt zich op het Oosterdokseiland en is de ideale plek om te parkeren als je Amsterdam een dagje wilt verkennen. Je parkeert bij ons de hele dag tegen het lage tarief van € 30,- (vanaf 6 uur parkeren). Kom je ‘s avonds pas binnenrijden? Maak dan gebruik van ons voordelige Night Time Tarief: € 6.

Bereken je parkeerprijs direct online met onze handige calculator om bij het uitrijden niet voor verrassingen te staan.

Hier vind je een overzicht van al onze voordelige parkeertarieven.