fbpx

Parkeren tijdens herfstvakantie in Amsterdam

De herfst is een van de mooiste seizoenen om Amsterdam te ontdekken. De stad wordt gehuld in herfstkleuren en de lichtjes gaan eerder aan. Breng je deze herfstvakantie een bezoek aan Amsterdam? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 30,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Herfstvakantie in NEMO Science Museum

Om de hoek van Parking Centrum Oosterdok ligt het NEMO Science Museum. Tot en met 30 oktober is de nieuwe tentoonstelling ‘Wat een gebouw!’ hier te zien. Je leert over wat er komt kijken bij het bouwen van een huis. Het huis moet stevig zijn, er moet ruimte zijn voor het huis én je moet er fijn kunnen wonen. Boek je kaartjes voor NEMO hier. 

Naar de bioscoop

Wat is er nou fijner dan naar de bioscoop gaan op een regenachtige herfstdag? Neem je kids mee naar de nieuwste films bij Pathé zoals De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok, in deze film gaat er van alles mis in de voorbereidingen naar pakjesavond. Zal het wel doorgaan dit jaar? Bij Pathé zie je ook de nieuwe film Moonbound, de jonge Peter gaat samen met de meikever Meneer Zoemerman naar de maan om zijn zusje te redden.

 

Musical4Daagse

Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen meedoen met de Musical4Daagse. Ze leren dansen, zingen en acteren in 4 dagen en daarna volgt er een voorstelling voor een echt publiek. Dat is voor de kleintjes een ervaring om nooit meer te vergeten. Het oefenen start op maandag 17 oktober. Meer informatie over de Musical4Daagse vind je hier.

De pannenkoekenboot

Het meest smakelijke uitje tijdens de herfstvakantie beleef je op de Pannenkoekenboot. Tijdens een vaartocht van 75 minuten kan je zoveel pannenkoeken eten als je wil. Je kan kiezen uit naturel-, spek- en appelpannenkoeken. Tijdens het smikkelen geniet je van het mooie uitzicht over Amsterdam. Voor kinderen kost het €16,50 en voor volwassenen €21,50, boek snel je ticket.

parkeren in amsterdam tijdens de herfstvakantie

Ga jij in de herfstvakantie naar Amsterdam? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naar het Amsterdam Centraal Station, dat maakt het de perfecte uitvalsbasis voor een dagje in onze hoofdstad. Als je vooraf reserveert betaal je minimaal €10,- en maximaal €25,- per dag.