fbpx

Red Light Jazz 2017

Na een succesvolle editie in 2016 komt Red Light Jazz 2017 er aan! Op 2, 3, en 4 juni zal de vierde editie van dit Amsterdamse jazzfestival weer plaatsvinden, met dit jaar als thema de gitaar! Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok, op loopafstand van een van de vele locaties!

Red Light Jazz 2017 Amsterdam

Dit jaar gaat voor de vierde keer het Red Light Jazzfestival plaatsvinden. Het leuke aan dit festival is dat het niet op één locatie plaatsvindt, maar op locaties verspreid over het gehele wallengebied van Amsterdam. Onder deze bijzondere locaties vind je bijvoorbeeld de SkyLounge DoubleTree, het Paleis van de Weemoed en de Oude Kerk. Tot in de late uurtjes kan er worden genoten van de vele artiesten die komen optreden op dit festival.

Kijk voor meer informatie op de website van Red Light Jazz

Klik hier voor de lijst met artiesten.

Klik hier voor alle locaties.

Europarkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Red Light Jazz speelt zich af, zoals de naam al doet vermoeden, in het wallengebied van Amsterdam. Dit is op loopafstand van onze parkeergarage! Parkeer u auto in de garage, gelegen naast Amsterdam CS, en loop via uitgang C direct het centrum van Amsterdam in!

Tussen 06:00 en 21:00 betaalt u voor de eerste 5 uur parkeren een bedrag van € 1,50 per 12 minuten. Tussen 21:00 en 06:00 betaalt u 1,50 per 12 minuten, ongeacht hoe laat u binnenrijdt! Na meer dan 5 uur parkeren (en tot 24 uur parkeren) valt het bedrag automatisch terug naar € 30,- (vanaf 6 uur parkeren). Deze cyclus wordt elke 24 uur herhaald.

Meer informatie over onze tarieven.


Meer informatie over parkeren in de avonduren
.