fbpx

Drie tips: uit eten op het Oosterdokseiland.

Het Oosterdokseiland heeft heel veel moois te bieden op culinair gebied: van snelle sushi tot experimenteel vegetarisch of ouderwets genieten in ons favoriete Grand Café. Het kan allemaal op het Oosterdokseiland. Om lekker te genieten van een goede lunch of diner hoef je soms niet ver te zoeken. We zetten drie van onze favorieten op een rijtje. Eet smakelijk!

Mojo: snel, gezond en super-Japans.

Liefhebbers van de Japanse keuken kunnen bij Mojo Amsterdam terecht voor dagverse sushi in een ongedwongen, gezellige en levendige sfeer. Je betaalt een vast bedrag. Daarna kan je onbeperkt genieten van sushi, tempura en lekkere Japanse grillgerechten. En je hoeft nooit lang te wachten. Bestellingen worden a la minute door de chefs bereid.

Choux: bijzonder genieten van de mooiste groenten en wijnen.

Choux hoort eigenlijk op elke culinaire bucketlist thuis. Culinaire liefhebbers moeten gewoon een keer gegeten hebben. In dit ‘vegetable forward’ restaurant kan je een altijd wisselende kaart met voornamelijk vegetarische en vooral experimentele gerechten verwachten. Soms staat er een lekker visje op het menu of een mooi stukje wild. Je vindt Choux in een opvallend, knalrood gebouw aan de De Ruyterkade.

Grand Café 1884: historische ambience aan het IJ.

Grand Café 1884 is gevestigd in een schitterend en statig oud pand aan het IJ. Je kunt er genieten van een Croque Monsieur tot huisgerookte zalm of langzaam gegaard vlees, een goed glas bier of wijn en natuurlijk heerlijke koffie. Bijzondere Amsterdamse gastvrijheid in een historisch jasje.

Parkeren op Oosterdokseiland

Waar je ook gaat eten, één ding staat vast; je auto parkeer je veilig en gemakkelijk bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergarage is de goedkoopste en de grootste van Amsterdam. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer dan goedkoop de auto voor maar € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 5,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.