fbpx

20

voor 24 uur parkeren

bij de voordeligste parkeergarage van Nederland

voor 24 uur parkeren

Welkom bij de parkeergarage

Voorbereiden op Gay Pride 2019

Binnenkort is het weer zover: Gay Pride 2019. Vanaf 27 juli t/m 4 augustus viert Amsterdam met dit gay-festival de vrijheid van de LGBT-community. Om alvast in de juiste sfeer te komen (en omdat natuurlijk iedere dag een Pride-dag is) hebben we drie leuke tips in hartje Amsterdam. Kom je met de auto? Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok.

Gay Pride 2019 in Amsterdam

Tijdens de Pride (van 27 juli t/m 4 augustus) komen er veel LHBTI’s uit Amsterdam, omliggende steden en vanuit het buitenland naar het centrum van de stad om aandacht te vragen voor mensenrechten. Deze rechten gaan over de acceptatie en gelijkheid van LHBTI’s in Nederland en de rest van de wereld.

The Queen’s Head

The Queen’s Head, gevestigd op Zeedijk 20, is een van de bekendste gaybars in Amsterdam-Centrum. De bar is zo populair dat het een vaste spot is geworden voor vele Amsterdammers en toeristen uit het binnen- en buitenland. The Queen’s Head is niet alleen voor gays, maar ze verwelkomen gasten van elk gender, ras en seksualiteit. Je kunt er niet alleen genieten van muziek en een lekker drankje, maar ze organiseren regelmatig ook kleine evenementen zoals bingo en karaoke. Het café is doordeweeks geopend van 16.00 uur tot 01:00 uur. Op vrijdag en zaterdag sluit de bar pas om 03:00 uur.

’t Sluisje Dragshow Restaurant

Dragshow restaurant ’t Sluisje is ook een populaire locatie in het centrum. In het restaurant eet je een lekker diner, terwijl je geniet van bijzondere shows met travestie acts. Bekijk hier het menu. Je vindt het restaurant op Torensteeg 1. ’t Sluisje is geopend op maandag t/m donderdag van 19:00 uur tot sluit, vrijdag van 18:00 uur tot 20:30 en 21:00 uur tot sluit en zaterdag van 17:30 uur tot 20:30 uur en 21:00 uur tot sluit.

Nieuwezijds Gay Sauna Amsterdam

Amsterdam heeft niet alleen bars en restaurants speciaal voor de gay-scene; er is ook een sauna, speciaal voor deze doelgroep. De sauna is te vinden op Nieuwezijds Armsteeg 95. Nieuwezijds Gay Sauna is alleen voor mannen en trans-mannen. In Nieuwezijds kan je ontspannen in de sauna of een massage krijgen. Bekijk hier het aanbod. De sauna is elke dag geopend. Op maandag t/m woensdag van 12:00 uur tot 02:00 uur, op donderdag van 12:00 uur tot 06:00 uur, vrijdag en zaterdag van 12:00 uur tot 10:00 uur en zondag van 12:00 uur tot 06:00 uur.

Parkeren in Amsterdam-Centrum

Voordelig parkeren in Amsterdam-Centrum? Dat kan bij Parking Centrum Oosterdok. In de parking zet jij je auto zeer voordelig weg en loop je eenvoudig naar bovengenoemde hotspots in Amsterdam. Ook tijdens Pride kan je hier voordelig parkeren. Je parkeert bij Parking Centrum Oosterdok al voor € 20 per dag.