fbpx

Parkeertarieven

Wat is het parkeertarief van Parking Centrum Oosterdok?

Je betaalt bij Parking Centrum Oosterdok het tarief van € 1,- per 10 minuten. Parkeer je langer dan 6 uur en korter dan 24 uur? Dan betaal je een standaard dagtarief van € 25,-.

1 tot 6 uur parkeren = € 1,- per 10 minuten
6 tot 24 uur parkeren = € 25,- per dag

Reserveer je je parkeerplek online? Dan betaal je een dagtarief vanaf € 5,-.

Parkeren in Amsterdam

Vaak is een bezoek aan Amsterdam een dure aangelegenheid. De parkeerkosten, een taxirit en/of treinkosten kunnen met gemak oplopen tot zeker € 40,-. Maar niet bij Parking Centrum Oosterdok. Dankzij onze voordelige parkeertarieven kan een dagje shoppen, cultuur snuiven of avondje uit zonder hoge parkeerkosten. Parking Centrum Oosterdok is eenvoudig aan te rijden, ligt op loopafstand van de binnenstad en is de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum.

Goedkoper parkeren door te reserveren

Met de dagkaart van Parking Centrum Oosterdok parkeer je voordelig de auto in de binnenstad van Amsterdam. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld naar een evenement of activiteit gaat.
Momenteel zijn er elke dag 150 plekken beschikbaar voor € 5,- t/m € 25,-. Zijn deze plekken vol? Geen zorgen, dan ben je nog steeds welkom voor ons reguliere lage dagtarief van € 25 per dag. Dit tarief gaat na 6 uur parkeren automatisch in en geldt tot 24 uur na inrijden.

Bezoekerskaarten

Met de bezoekerskaarten van Parking Centrum Oosterdok verwelkom je jouw gasten, bezoekers of klanten met de auto in de binnenstad van Amsterdam. Je kunt de kaarten hier bestellen.