fbpx

Body Worlds: The Happiness Project

Het is een van de meeste interessante tentoonstellingen in Amsterdam: Body Worlds, the Happiness Project. Deze permanente tentoonstelling is het hele jaar door te bezoeken en absoluut een bezoek waard. Leer alles over het menselijk lichaam en het effect van geluk op onze anatomie. Je auto parkeer je op de hoek van het museum bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam.

Waarom parkeren bij Parking Centrum Oosterdok?

Parkeren in onze hoofdstad staat bekend als duur en ingewikkeld. Niet bij Parking Centrum. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad van Amsterdam. Naast voordelig is het ook de grootste parking. Met meer dan 1.300 plekken is er altijd wel een ruime parkeerplaats te vinden en is reserveren dus niet nodig. Je parkeert de hele dag voor het vaste dagtarief van € 25 wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur parkeert. Wil je berekenen wat je precies kwijt zult zijn? Vul dan onze online calculator in en voorkom dat je voor verrassingen komt te staan bij de betaalautomaat.

Bekijk hier het tariefoverzicht voor meer informatie over de opbouw.

Body Worlds: The Happiness Project in Amsterdam

Wie kent het niet: Body Worlds. Een zeer bijzonder museum in het centrum van Amsterdam. Hier ontdek je alles over anatomie en het menselijk lichaam. De permanente tentoonstelling, genaamd The Happiness Project, gaat over de principes van geluk. Ga op deze intrigerende ontdekkingstocht door een wereld vol opgezette lichamen en ontdek de invloed van geluk op onze gezondheid. Body Worlds is een absolute aanrader voor iedere bezoeker aan Amsterdam.

Bekijk hier de reviews over Body Worlds op TripAdvisor.

Route, adres en informatie over Body Worlds Amsterdam

Damrak 66
1012 LM
Amsterdam

Meer informatie over Body Worlds: The Happiness Project.