fbpx

Parkeertarieven

De volgende tarieven gelden vanaf 4 augustus 2022:

Tarief per 12 minuten € 1,50
Uurtarief € 7,50
Maximaal dagtarief € 37,50
Dagtarief bij reserveren € 10 – € 25,- per dag

 

Goedkoper parkeren door te reserveren

Met de dagkaart van Parking Centrum Oosterdok parkeer je de auto voordelig in de binnenstad van Amsterdam. Momenteel zijn er dagelijks 150 plekken beschikbaar voor € 10,- t/m € 25,-.

Zijn deze plekken vol? Geen zorgen, dan ben je welkom voor ons reguliere lage maximale dagtarief van € 37,50,- per dag. De dagkaart is geldig voor de kalenderdag (00:00-23:59 uur) waarvoor gereserveerd is. Sta je buiten deze tijden dan dient het meerdere te worden bijbetaald bij de betaalautomaat.

Bezoekerskaarten

Met de bezoekerskaarten van Parking Centrum Oosterdok verwelkom je jouw gasten, bezoekers of klanten met de auto in de binnenstad van Amsterdam. Bestel de kaarten hier.

Parkeren in Amsterdam

Vaak is een bezoek aan Amsterdam een dure aangelegenheid. De parkeerkosten, een taxirit en/of treinkosten kunnen met gemak oplopen tot zeker € 60,- per dag. Dat geldt niet bij Parking Centrum Oosterdok. Door onze voordelige parkeertarieven is een bezoek aan Amsterdam betaalbaar. Parking Centrum Oosterdok is goed bereikbaar en het ligt op loopafstand van de binnenstad.