20

Voor 24 uur parkeren

bij de voordeligste parkeergarage van Nederland

Voor 24 uur parkeren

Welkom bij de parkeergarage

Over Parking Centrum Oosterdok

Parking Centrum Oosterdok betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. U parkeert tegen scherpe tarieven in de grootste parking van de binnenstad. De parking heeft 1.369 parkeerplekken en is ruim, veilig en schoon.

PARKEERTARIEVEN: PARKEREN VOOR € 20

Je betaalt gedurende de eerste 5 uur parkeren € 1 per 10 minuten en dus € per uur. Na 5 uur (tot 24 uur parkeren) lang parkeren, valt het parkeertarief automatisch terug naar een vast bedrag van € 20. Na elke 24 uur parkeren wordt deze cyclus herhaald.

Indien u uw parkeerkaart verliest, betaalt u € 25,- per dag.

LOCATIE

Parking Centrum Oosterdok ligt midden in Amsterdam. De parking bevindt zich op het Oosterdokseiland, pal naast Amsterdam CS.

OPENINGSTIJDEN

24/7

AANWEZIGHEID BEHEERDER

24/7 fysiek beheer op locatie.

INGANG

De ingang van Parking Centrum is aan de Oosterdoksstraat, onder het Amsterdams Conservatorium. Dit is aan de achterkant van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Volg op het Oosterdokeiland de borden ‘Parking Oosterdok’.

SNEL DE STAD IN, SNEL DE STAD UIT

Vanaf de ring Amsterdam rijdt u in slechts 8 minuten naar Parking Centrum. Vanaf de A10 Noord en Oost staat Parking Centrum Oosterdoaangegeven als ‘Parking Oosterdok’.

PARKEREN VOOR AMSTERDAM CENTRUM

Wilt u een dagje naar de binnenstad van Amsterdam? Dan parkeert u op loofafstand én goedkoop in Parking Centrum. Neem uitgang C en wandel binnen enkele minuten naar de Grachtengordel, Kalverstraat, Madame Tussaud, het Paleis op de Dam of de Beurs van Berlage.

PARKEREN BIJ NEMO, SCHEEPVAARTMUSEUM OF HANNEKES BOOM

Voor een bezoek aan Science Center NEMO, Scheepvaartmuseum of Hannekes Boom parkeert u snel en goedkoop in Parking Centrum. U loopt in 5 tot 15 minuten naar uw bestemming rondom het Oosterdokseiland.

ELEKTRISCHE OPLAADPUNTEN

Voor elektrische auto’s zijn ruim 10 oplaadpunten beschikbaar; verdeeld over de beide niveaus. Voor fietsen en scooters is (nog) geen oplaadmogelijkheid.

UW AUTO PROFESSIONEEL LATEN WASSEN TERWIJL U PARKEERT

Laat uw auto professioneel wassen door Green Car Care. Het autowassen gebeurt zonder water met een milieuvriendelijk reinigingsproduct. Deze formule is ontwikkeld om het vuil van autolak te verwijderen en een krasvrije afwerking te waarborgen. Vele gebruikers zijn u inmiddels voorgegaan. Bekijk hier de mogelijkheden.

AMSTERDAM PER FIETS

Wilt u Amsterdam op de fiets ontdekken? Naast de loge van Parking Centrum bevindt zich fietsverhuur MacBike. Parkeer uw auto in Parking Centrum en voor u het weet, fietst u al langs de grachten.

FIETSENSTALLING

Parking Centrum heeft een gratis overdekte fietsenstalling voor maar liefst 2.500 fietsen. U parkeert uw eigen fiets dus veilig en in de buurt van uw auto.

ROLSTOELVRIENDELIJK

Parking Centrum is toegankelijk voor mindervaliden en volledig rolstoelvriendelijk. De parking beschikt over een lift en een ruime hoeveelheid invalidenparkeerplaatsen. Ook heeft de parking een invalidentoilet.

MAXIMALE DOORRIJHOOGTE

De maximale doorrijhoogte is 2.10 meter.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vraag en antwoord