fbpx

Over Parking Centrum Oosterdok

Let op: Plan je de route via Google Maps? Om de parkeergarage te bereiken kan je het beste navigeren naar ons adres: Oosterdoksstraat 150. 

Parking Centrum Oosterdok betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. Je parkeert tegen scherpe tarieven in de grootste parking van de binnenstad. De parking heeft 1.369 parkeerplekken en is ruim, veilig en schoon.

PARKEREN VANAF € 10,- per dag

Parkeren tegen een ongekend laag tarief en nooit meer lang hoeven zoeken naar een parkeerplek in Amsterdam-Centrum? Dat kan wanneer je online reserveert via onze website. Je kunt dan al parkeren vanaf slechts € 10,- per dag! Boek direct online.

Parkeertarieven

Tarief per 12 minuten € 1,50
24 uur parkeren (langer dan 6 uur)* € 30
Dagtarief bij reserveren € 10 – € 30,- per dag

*op het 24-uurstarief zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Als je langer dan 6 uur en korter dan 24 uur parkeert, betaal je € 25,-
  • Parkeer je 6 uur of korter, dan betaal je het reguliere tarief.
  • Het is mogelijk om de ene dag in te rijden en de volgende dag uit te rijden.

 

Locatie

Parking Centrum Oosterdok ligt midden in Amsterdam. De parking bevindt zich op het Oosterdokseiland, pal naast Amsterdam CS.

Openingstijden

24/7

Aanwezigheid beheerder

24/7 fysiek beheer op locatie.

Ingang

De ingang van Parking Centrum is aan de Oosterdoksstraat 150, onder het Amsterdams Conservatorium. Dit is aan de achterkant van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Volg op het Oosterdokeiland de borden ‘Parking Oosterdok’.

Snel de stad in, Snel de stad uit

Vanaf de ring Amsterdam rij je in slechts 8 minuten naar Parking Centrum Oosterdok. Vanaf de A10 Noord en Oost staat Parking Centrum Oosterdok aangegeven als ‘Parking Oosterdok’.

Parkeren voor Amsterdam Centrum

Wil je een dagje naar de binnenstad van Amsterdam? Dan parkeer je op loofafstand én goedkoop in Parking Centrum Oosterdok. Neem uitgang C en wandel binnen enkele minuten naar de Grachtengordel, Kalverstraat, Madame Tussaud, het Paleis op de Dam of de Beurs van Berlage.

Parkeren bij Nemo, Scheepvaartmuseum of Hannekes Boom

Voor een bezoek aan Science Center NEMO, Scheepvaartmuseum of Hannekes Boom parkeer je snel en goedkoop in Parking Centrum. Je loopt in 5 tot 15 minuten naar je bestemming rondom het Oosterdokseiland.

Elektrische oplaadpunten

Voor elektrische auto’s zijn ruim 60 oplaadpunten beschikbaar; verdeeld over de beide niveaus. Voor fietsen en scooters is (nog) geen oplaadmogelijkheid.

Amsterdam per fiets

Wil je Amsterdam op de fiets ontdekken? Naast de loge van Parking Centrum bevindt zich fietsverhuur MacBike. Parkeer je auto in Parking Centrum en voor je het weet, fietst je al langs de grachten.

Fietsenstalling

Parking Centrum heeft een gratis overdekte fietsenstalling voor maar liefst 2.500 fietsen. Je parkeert je eigen fiets dus veilig en in de buurt van je auto.

Rolstoeltoegankelijk

Parking Centrum is toegankelijk voor mindervaliden en volledig rolstoelvriendelijk. De parking beschikt over een lift en een ruime hoeveelheid invalidenparkeerplaatsen. Ook heeft de parking een invalidentoilet.

Maximale doorrijhoogte

De maximale doorrijhoogte is 2.10 meter.

Veel gestelde vragen

Vraag en antwoord