fbpx

Hoe werken bezoekerskaarten?

Let op: Plan je de route via Google Maps? Door de verkeerde plaatsing van de Google Marker worden bezoekers via Google Maps omgeleid. Om de parkeergarage te bereiken kan je het beste navigeren naar ons adres: Oosterdokskade 154. 

Met de bezoekerskaarten van Parking Centrum Oosterdok verwelkomt u uw gasten, bezoekers of klanten met de auto in de binnenstad van Amsterdam. U koopt uw kaarten voorafgaand aan bijvoorbeeld uw evenement of activiteit.

Parking Centrum heeft bezoekerskaarten voor 1, 2, 4 en 24* uur parkeren. Via het onderstaande formulier kunt u 24-uurskaarten online bestellen. Vul het formulier in en betaal eenvoudig via Mollie (o.a. iDEAL). Twee werkdagen na ontvangst van de betaling ligt de bestelling voor u klaar in de beheerdersruimte. Voor overige bezoekerskaarten kunt u een mail sturen naar contact@parkingcentrumoosterdok.nl.

De kaarten zijn geldig tot een jaar na de datum van uitgifte.

*Let op de 24-uurskaart vertegenwoordigt een waarde van het geldende tarief na 5 uur en tot 24 uur parkeren en geeft derhalve na 5 uur recht op gratis parkeren. Bij een korter verblijf dient eventueel bijbetaald te worden bij de betaalautomaat.