fbpx

Parkeren bij STRAAT museum Amsterdam

Tot en met mei staat de voormalige scheepsloods aan de NDSM-werf volledig in het teken van street art, één van de grootste kunstbewegingen van deze tijd. Bij het STRAAT museum kun je de mooiste kunstwerken van graffiti-artiesten bewonderen. De tentoonstelling biedt podium aan bekende artiesten én opkomende talenten. Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

PLAN JE BEZOEK

STRAAT graffiti en street art museum in Amsterdam is leuk voor jong en oud. Je kunt er van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur terecht. Plan je bezoek aan STRAAT.

Parkeren voor en bezoek aan STRAAT MUSEUM

Kom je naar Amsterdam om de mooie kunstwerken te bekijken? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast Amsterdam Centraal Station, op loopafstand van het pontje naar Amsterdam Noord. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 30,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).