fbpx

Op bezoek bij Cleaning Shop Express? In De 9 Straatjes valt veel te beleven. Parkeer goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. Parking Centrum ligt op slechts 15 minuten loopafstand.

Cleaning Shop Express – Amsterdam

Schonen kleren nodig? Tip: Cleaning Shop Express. Je kunt hier ook terecht voor reparaties, stomen, strijken, het reinigen van tapijten of gordijnen en reparaties van leren/suède producten.

Meer informatie over Cleaning Shop Express

Parkeren dichtbij Cleaning Shop Express – 9 Straatjes

Shoppen in De 9 Straatjes? Parkeer je auto op een slechts 15 minuten loopafstand. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast Amsterdam Centraal Station en is bovendien de goedkoopste parking in het centrum.
Via uitgang C loop je direct de binnenstad in. De kortste route naar De 9 Straatjes is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Of pak tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij halte ‘Dam’. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Ideaal voor een dagje uit in Amsterdam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Cleaning Shop Express

Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 623 1219
E-mail: tanri006@planet.nl

Adresgegevens
Huidenstraat 24A
1016ET Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Huidenstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de leukste winkelgebieden van Amsterdam. De winkels zijn gevestigd in prachtige monumentale panden. De 9 Straatjes bevinden zich langs de grachtengordel. Op loopafstand vind je o.a. het Paleis op de Dam en het Centraal Station.

Meer weten over De 9 Straatjes