fbpx

Kom je naar Daniele Alessandrini in De 9 Straatjes? De 9 Straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam CS, bij Parking Centrum Oosterdok.

Daniele Alessandrini

Daniele Alessandrini is een bekende modeontwerper die prachtige Italiaanse mannenkleding ontwerp. Denk aan mooie lange jassen, overhemden en stropdassen. De winkel van Daniele Alessandrini is gevestigd in De 9 Straatjes.

Meer informatie over Daniele Alessandrini

Goedkoop parkeren in Amsterdam

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 Straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Daniele Alessandrini Amsterdam

Contactgegevens van de winkel
Telefoonnummer: 020 638 1744
E-mail: kra_david@hotmail.com

Adresgegevens
Reestraat 14
1016VN Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Reestraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Het gebied staat vol prachtige grachtenpanden en is niet voor niets Werelderfgoed. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over De 9 Straatjes