fbpx

Eye Filmmuseum

Je ziet het bijzondere gebouw al van ver liggen. Wat een eye-catcher. Het EYE Filmmuseum is de plek voor iedereen die van film houdt. Er zijn vier grote filmzalen, een ruimte met wisselende tentoonstellingen, een shop, restaurants en permanente tentoonstelling. Ga jij naar het Eye? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

EYE Amsterdam

Het Eye Filmmuseum werd in 2012 geopend. Het imposante gebouw ligt tegenover het Centraal Station, aan de noordoever van het IJ, in de wijk Overhoeks. Het bijzondere architectonische ontwerp van het gebouw is alleen al reden voor een bezoek. Het EYE staat bekend om het uitgebreide filmaanbod. Jong en oud genieten hier van een uniek aanbod aan films, of je bezoek een inspirerende tentoonstellingen.

Niet alleen filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen hier, ook culinaire liefhebbers zijn hier aan het goede adres. Het Eye bar restaurant is een fijne plek voor een goede cappuccino, een lunch of diner. Vanaf het restaurant en het terras heb je een fantastische, filmisch uitzicht over het IJ. Het menu wordt samengesteld op basis van de heerlijkste seizoensgebonden producten.

Goedkoop parkeren bij EYE Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer goedkoop aan de andere kant van het water. Naast het Amsterdam Centraal Station ligt Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in de binnenstad. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 37,50 per dag. Vanuit uitgang C loop je eenvoudig naar de pont die je naar de andere kant van ’t IJ brengt.