fbpx

Ga je naar Amsterdam met de auto? Langs bij Galerie Mokum? Parkeer bij Parking Oosterdok.

Galerie Mokum

Bij Mokum hebben ze een collectie van een twintigtal kunstenaars van over de hele wereld. De galerie is vooral gericht op de figuratieve en realistische kunst. Omdat er voor deze stijl van schilderkunst niet echt podium voor werd geboden in de recente geschiedenis, is Galerie Mokum een belangrijke schakel in het bestaan van deze stijl van schilderen.

Praktische informatie over Galerie Mokum
Contactgegevens

Telefoonnummer: 020 624 3958
Website: http://www.galeriemokum.com/
Adresgegevens

Oudezijds Voorburgwal 334
1012 GM
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde

De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid

Parkeren bij Parking Centrum OosterdokDe tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.