fbpx

Ga je winkelen in Amsterdam? Op bezoek bij Harry Tromp? Parkeer nu je auto snel en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok!

Harry Tromp

Eén van de twee filialen van de juwelierszaak Harry Tromp ligt aan het Rokin in Amsterdam. Harry Tromp is gespecialiseerd in sieraden en horloges en kan je passend advies geven over de aanschaf van de sieraden of juwelen. Met een uitgebreide collectie bestaande uit bekende internationale merken is de keuze groot.

Praktische informatie over Harry Tromp
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 625 7656
Website: http://www.harrytromp.nl/
Adresgegevens Rokin 48
1012 KV
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Is je bestemming iets verder weg? Via het Centraal Station reis je comfortabel verder naar je bestemming.
Meer informatie over onze parkeertarieven.