fbpx

The Hoxton

Na bezoek aan The Hoxton of winkelen in de 9 straatjes kom je ongetwijfeld met veel tassen thuis. Parkeer je auto op een kwartier loopafstand. De 9 straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

The Hoxton – 9 straatjes Amsterdam

Met uitzicht op de Herengracht en de Singel, bevindt The Hoxton, Amsterdam. Het hotel telt 111 kamers die verdeeld zijn over vijf panden. Het interieur zorgt voor een fijne atmosfeer, en de service is excellent. Naast korte verblijven biedt het hotel ook de mogelijkheid om langer te blijven, en voor vergaderingen en evenementen kunt u hier ook terecht.

Meer informatie over The Hoxton

Parkeren dichtbij The Hoxton

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur). Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied de 9 straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15 minuten naar de 9 straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen. Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum

Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Herengracht

Meer informatie over de 9 straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is de 9 straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.

Meer weten over de 9 straatjes