fbpx

Parkeren bij de MediaMarkt in Amsterdam-Centrum

Op het Oosterdokseiland, midden in hartje Amsterdam, vind je een grote MediaMarkt. Deze techwinkel in Amsterdam-Centrum is met de auto zeer goed bereikbaar. Parking Centrum Oosterdok bevindt zich namelijk direct onder de winkel. Reserveer je dagticket bij Parking Centrum Oosterdok. Je betaalt dan geen € 37,50 maar maximaal € 25,- voor een hele dag parkeren. Als je niet reserveert, betaal je alsnog het goedkope tarief van € 7,50,- per uur.

Goedkoop parkeren

Bij Parking Centrum Oosterdok staat je auto staat veilig, snel en voordelig geparkeerd. Na het winkelen kun je de spullen direct de auto inladen en mee naar huis nemen. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag dagtarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 37,50 per dag. Maak van je bezoek aan de winkel dus een gezellig dagje uit! Bekijk hier al onze parkeertarieven.

Mediamarkt

MediaMarkt is een Duitse winkelketen die gespecialiseerd is in consumentenelektronica. Het bedrijf is in 1979 in München opgericht door Erich en Helga Kellerhals, Leopold Stiefel en Walter Gunz. MediaMarkt heeft in Nederland 49 vestigingen. Je vindt er werkelijk alles, van games tot televisies.