fbpx

CtheCity is een zintuiglijke ontdekkingstocht. Je beleeft Amsterdam op een unieke manier. Een bezoek aan CtheCity kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij CtheCity – Amsteldijk 52

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Makkelijk kan haast niet. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Wij zijn ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

CtheCity: ervaar Amsterdam in het pikkedonker

CtheCity biedt een zintuigelijke ontdekkingstocht waarin je Amsterdam op unieke manier beleeft. Alle kenmerken van de stad typeren zicht met geur, geluid of tast. De stad is in een serie aaneengesloten grachtenpanden nagebouwd. Je ziet er alleen niks van. Je gaat met een blinde stadsgids naar binnen en ontdekt de stad, zoals je hem nog nooit gevoeld en geroken had. Met mooie verhalen, eigen ervaringen en getrainde vaardigheden wijzen de gidsen je de weg in het donker.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving CtheCity

Amsteldijk 52
1074 HX
Amsterdam
Meer informatie over CtheCity.