fbpx

De Bijenkorf Amsterdam

Bezoek je tijdens je dagje shoppen in Amsterdam de Bijenkorf? Parkeer je auto bij de goedkoopste parkeergarage in de buurt, Parking Centrum Oosterdok. Vergeet de parkeermeter en reserveer van te voren een parkeerplek voor de hele dag.  Reserveer vanaf €5,- per dag bij Parking Centrum Oosterdok en parkeer de auto in de binnenstad van Amsterdam.

Parkeren bij De Bijenkorf – Dam 1

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze ruime parkeergarage is de grootste parkeergelegenheid van de stad en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Ook elektrische wagens kunnen voordelig bij ons parkeren en tegelijk de accu opladen aan een van de 60 oplaadpunten.

Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag dagtarief in hartje Amsterdam. Je betaalt slechts € 25,- per dag als je langer dan 6 uur bij ons parkeert. Je kunt ook een dagkaart reserveren, dan ben je nog voordeliger uit. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 5,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam. Een hele dag zorgeloos parkeren op loopafstand van de Bijenkorf.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

De Bijenkorf Amsterdam

In het grootste warenhuis van Amsterdam shop je de mooiste merken. Van Louis Vuitton, Gucci en Valentino tot Dyson, Blond Amsterdam en MAC Cosmetics. Je vindt er werkelijk alles op het gebied van mode, styling, wonen, gadgets en lifestyle.

Bron: www.fashionunited.com 

Het warenhuis is gevestigd in een prachtig gebouw op de Dam en is sinds 2001 een Rijksmonument. Het gebouw heeft vijf verdiepingen en is ontworpen door J.A van Straaten en B.A. Lubbers. Vanaf de parkeergarage is de Bijenkorf gemakkelijk aan te lopen, zie de route hieronder. Neem uitgang C en je staat binnen een klein kwartier in het beroemde warenhuis.