fbpx

De Bijenkorf Amsterdam: goedkoop parkeren

Bezoek je tijdens je dagje shoppen in Amsterdam de Bijenkorf? Parkeer je auto bij de goedkoopste parkeergarage in de buurt, Parking Centrum Oosterdok. Vergeet de parkeermeter en reserveer van te voren een parkeerplek voor de hele dag, al vanaf € 5,-.

Parkeren bij De Bijenkorf – Dam 1

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze ruime parkeergarage is de grootste parkeergelegenheid van de stad en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Ook elektrische wagens kunnen voordelig bij ons parkeren en tegelijk de accu opladen aan een van de 60 oplaadpunten.
Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20. Je kunt ook een dagkaart reserveren, dan ben je nog voordeliger uit. Je parkeert dan namelijk vanaf € 5,- per dag op loopafstand van de Bijenkorf.
De parkeertarieven van Parking Centrum.

De Bijenkorf Amsterdam

In het grootste warenhuis van Amsterdam shop je de mooiste merken. Van Louis Vuitton, Gucci en Valentino tot Dyson, Blond Amsterdam en MAC Cosmetics. Je vindt er werkelijk alles op het gebied van mode, styling, wonen en apparatuur.

Bron: www.fashionunited.com 

Het warenhuis is gevestigd in een prachtig gebouw op de Dam en is sinds 2001 een Rijksmonument. Het gebouw heeft vijf verdiepingen en is ontworpen door J.A van Straaten en B.A. Lubbers.

Contact- en bezoekgegevens Bijenkorf Amsterdam

Je vindt de Bijenkorf op Dam 1, 1012 JS Amsterdam. Vanaf de parkeergarage is de Bijenkorf gemakkelijk aan te lopen, zie de route hieronder. Neem uitgang C en je staat binnen een klein kwartier in het beroemde warenhuis.

Wil je meer weten over de Bijenkorf in Amsterdam? Bezoek de website