fbpx

Parkeren bij De Bijenkorf in Amsterdam

Bezoek je tijdens je dagje shoppen in Amsterdam de Bijenkorf? Parkeer je auto bij de goedkoopste parkeergarage in de buurt: Parking Centrum Oosterdok. Vergeet de parkeermeter en reserveer van te voren een parkeerplek voor de hele dag.  Reserveer je dagticket bij Parking Centrum Oosterdok. Je betaalt dan geen € 37,50 maar maximaal € 25,- voor een hele dag parkeren.

DE BIJENKORF Amsterdam

De Bijenkorf Amsterdam is de bekendste winkel in Amsterdam. Het gebouw waar het luxe warenhuis in gevestigd is bestaat al sinds 1912 en is sinds 2001 een rijksmonument. Dit stukje historisch erfgoed ligt tegenover het bekende Koninklijk Paleis, oftewel Paleis op de Dam. Het warenhuis heeft vijf etages en een oppervlakte van ongeveer 20.000 m². Je kan hier winkelen en ook een hapje eten en drinken in het restaurant op de bovenste etage.

Parkeren bij De Bijenkorf

Een dagje Amsterdam is goed te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag dagtarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 37,50 per dag. Vanaf onze parking is het een kwartiertje lopen naar De Bijenkorf.