fbpx

Dineren in een culinair museum. Dit is de enige plek in Amsterdam waar je kunt dineren onder 4 originele etsen van Rembrandt. De muren zijn bekleed met goudleerbehang uit de 17e eeuw. Verwacht mooie Hollandse seizoensproducten met een hier en daar een twist.

Parkeren bij d’Vijff Vlieghen in Amsterdam.

Voor een bezoek aan d’Vijff Vlieghen in Amsterdam kun je het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. De meeste bestemmingen in het Centrum van Amsterdam en in de omgeving van de Dam zijn gemakkelijk per voet te bereiken vanaf de parking. Voordelig, veilig en eenvoudig parkeren in het centrum van Amsterdam doe je bij de goedkoopste en grootste parkeergarage van de de stad. Parking Centrum is extra voordelig geprijst als je er wat langer staat. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Culinair genieten bij d’Vijff Vlieghen in Amsterdam centrum.

Een fantastisch restaurant in Amsterdam. De keuken is prachtig. Alle gerechten zijn erg lekker en interessant. De selectie van wijn is goed. Dit restaurant is een topsfeer. Wie na een bezoek aan het Rijksmuseum in stijl wil eten kan hier goed terecht. Geen enkel restaurant ademt zoveel oude sfeer, met oude gastenboeken, fantastische wandbekleding en prachtige balken.

Recensies en reviews van d’Vijff Vlieghen op Iens lees je hier.

Reviews van d’Vijff Vlieghen op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: d’Vijff Vlieghen

d’Vijff Vlieghen
Spuistraat 294-302
1012 VX
Amsterdam