fbpx

Parkeren Haarlemmerdijk - Amsterdam

In Amsterdam kun je fantastisch winkelen. Bijvoorbeeld aan de Haarlemmerdijk. Een bezoek aan Haarlemmerdijk kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij de Haarlemmerdijk – Winkelen

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 37,50. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking van de binnenstad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Winkelen in Amsterdam – Haarlemmerdijk

Amsterdam is een echte winkelstad. Er zijn vele straten met fantastische winkeltjes. Een van die straten is de Haarlemmerdijk. Kom een dagje gezellig winkelen in deze drukke, levendige winkelstraat. Er zijn allerlei soorten winkels, eet-, drink- en uitgaansgelegenheden.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Haarlemmerdijk – Winkelen

Haarlemmerdijk
1013 KC
Amsterdam
Meer informatie over Haarlemmerdijk – Winkelen.