fbpx

Parkeren bij het Paleis op de Dam

Het Koninklijk Huis het Koninklijk Paleis (ook bekend als het Paleis op de Dam) is niet meer in gebruik. Het publiek kan het paleis bezoeken. Een bezoek aan Het Paleis op de Dam kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Het Paleis op de Dam – Dam

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Wij zijn ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad: voor dag parkeren betaal je slechts € 25.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Het Paleis op de Dam

Het Paleis op de Dam is momenteel niet meer in gebruik. Het publiek kan nu binnen kijken. In de zomer van 1655 werd het Paleis in gebruik genomen als stadhuis. Twee eeuwen later wordt het voor eerst als Paleis gebruikt door stadhouder Willem V. In 1936 wordt het paleis officieel Rijksmonument. Het Paleis op de Dam is absoluut een bezichtiging waard.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Het Paleis op de Dam

Dam
1012 NP
Amsterdam
Meer informatie over Het Paleis op de Dam.