fbpx

Lekker genieten van de Zuid-Amerikaanse keuken. Dat kan bij Los Argentinos. Ervaar de Latijns-Amerikaanse gastvrijheid en proef het malse, sappige vlees. De bediening is hier top en de locatie is midden in het centrum. Kom je met de auto? Parkeer midden in het centrum in de goedkoopste parking van hartje Amsterdam.

Parkeren bij Los Argentinos in Amsterdam.

Breng je een bezoek aan Los Argentinos? Parkeer dan je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is snel, simpel en veilig parkeren in het hartje van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt vlak naast het Centraal Station van Amsterdam. Heel de binnenstad en veel plekken in in de buurt van het Leidseplein liggen binnen loopafstand. Het is een prima uitvalsbasis voor een dagje of een avondje uit in Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Argentijns eten bij Los Argentinos midden in Amsterdam.

Ervaar de heerlijke Argentijnse keuken bij los Argentinos. Het vlees is van goede kwaliteit en de ervaringen zijn hier goed. De service is erg snel en de bediening vriendelijk. De ambiance van dit restaurant is heel gezellig. Het restaurant is een aanrader voor iedere vleesliefhebber.

Recensies en reviews van Los Argentinos op Iens lees je hier.
Reviews van Los Argentinos op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Los Argentinos.

Los Argentinos
Leidsekruisstraat 7-9
1017 RE
Amsterdam